Thursday 21 February 2019

[Video Program Najib di UKM ditangguh bukan batal] Kes RM 2.5 juta, Sarawak Report tunjuk satu lagi bukti! Kerajaan UmnoBN dahulu, pembangkang TAK BOLEH masuk kampus & Bayangkan ZALIM nya UmnoBN, 60 tahun baru boleh masuk sekolah!

Khamis, 21 Februari 2019
UMNO Donations To PAS Were Used To Pay Election Deposits - EXCLUSIVE
Sarawak Report tunjuk satu lagi bukti. Ini yang kes RM 2.5 juta. RM 1.5 juta dimasukkan ke Tabung Pembangunan JPP PAS Pusat. Tabung ini dikendalikan oleh Jabatan Pilihanraya PAS diketuai Dr Shamsuri. Disalurkan pula kepada PAS negeri-negeri untuk pilihanraya yang lepas.
Terengganu special sikit sebab dapat terus RM 1 juta.
Imej mungkin mengandungi: 5 orang, orang senyum, teks
Sarawak Report berkata bukti-bukti berkenaan sepatutnya dikemukakan ke mahkamah London sebagai sebahagian daripada pembelaan editor Clare Rewcastle-Brown terhadap saman fitnah Presiden PAS Abdul Hadi Awang.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, berdiri dan teks
Otai BERSIH
Kerajaan BN dahulu : Pembangkang TAK BOLEH masuk kampus, TAK BOLEH rasmi PIBG di sekolah, TAK BOLEH terima royalti, TAK BOLEH dapat liputan media.
Kerajaan PH sekarang : Pembangkang BOLEH masuk kampus, BOLEH rasmi PIBG di sekolah, BOLEH terima royalti, BOLEH dapat liputan media.
Tahniah kerajaan PH kerana meraikan keterbukaan.
Buat UKM bagilah tajuk intelek sikit! takkanlah pelajar nak santai level Mat Rempit bukan bisher² tu..
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, orang senyum, orang berdiri dan teks
[ R.A.M.M ]
Bayang kan 60 Tahun Hj Hadi tak boleh jejak sekolah dia sendiri.. hatta masa Haji Hadi jadi MB Terengganu dulu.. walhal Sekolah tu kawasan Parlimen dia.. Sekolah dia dulu.. Jadi MB pun tak boleh nak masuk ke Sekolah.. itu zaman BN UMNO..
Mcm tu Lah kejamnya UMNO bila Masjid2 di Kelantan halang Tok Guru Nik Aziz berkuliah.. walhal Tok Guru Nik Aziz tu adalah Tok Guru..Guru agama.. hatta RTM Kelantan, Tok Guru Nik Aziz nak ucap Selamat hari raya pun tak pernah diberi ruang.. Itulah Zaman UMNO dulu..
hari ni Hj Hadi nak masuk Universiti..masuk UIA pun boleh buat Talk.. Awani dan RTM bagi ruang.. hatta boleh pulak rasmi mesyuarat PIBG..
Tapi heran bila PH buat Perubahan....Bila Demokrasi dibuka.. Bila kebebasan diberi.. Depa kata kita lagi teruk.. Lagi kejam dari UMNO.. Tak ker gila puak ni.. Ni lah gambaran Puak Khawarij dan Ruwaibidhah.. Tak reti bersyukur.. yang betui nya depa ni guna agama hanya untuk kuasa dan Duit.. 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena