Saturday, 27 February 2016

Salute The Malaysian Insider! Konsisten melaporkan skandal 1MDB dan RM2.6 bilion...Akhirnya, BN menyekat portal ini.

Sabtu, 27 Februari 2016
Salute The Malaysian Insider
Yang konsisten melaporkan skandal 1MDB dan RM2.6 bilion..Kini Menjadi kerakusan Kerajaan UMNO BN..menyekat portal ini..
I just discovered Menteri dan pembesar UMNO yang bermati-matian sokong PM memerlukan hanya satu kriteria utk terus dipilih.
Sokongan buta.
Tengok Ku Nan. Punyalah bijak pandai.
Golongan gelandangan, dia tak bagi NGO bagi makan radius Kuala Lumpur supaya bandar KL bersih. Orang meroyan barulah dia flip flop. Ye la kan, dia amat cukup makan di rumah. Manalah tahu perasaan orang yang tak cukup makan.
Nak atasi masaalah Mat Rempit, dia cadangkan Mat Rempit berlumba atas jalanraya. Kalaulah ade skala tak pandai, Ku Nan adalah ikon.
Tapi Ku Nan disimpan pasal dia sokong ketua tahap ultraman.
Siapa ketua penerangan UMNO baru..?
Annuar Musa.
Dia gagal mentadbir KAFA sampaikan Datuk Vida kena tolong.
Patut orang sebegini kena cold storage.
Dia sebenarnya tak layak jadi ketua penerangan pasal dia out of touch dengan masaalah parti.
Sekarang dia menjadi ketua penerangan UMNO yang tidak effektif.
Siapa ketua Siber UMNO..?
Ahmad Maslan.
Orang yang paling kena bantai dalam media sosial kini menjadi General UMNO utk perangi musuh di media sosial.
Keputusan yang paling tak pandai dlm sejarah politik UMNO.
Akibat drp ini, persepsi orang terhadap PM di media sosial menjadi semakin buruk.
Ini semua pasal orang yang tidak layak dipilih menjadi pilihan.
Icing atas kek adalah pemilihan Ahmad Bashah sebagai ahli majlis tertinggi UMNO.
Sekolah setakat SRP, kantol tidur beberapa kali dan kriteria pemilihan adalah dia sokong ketua.
Imagine, kerani bawahan pun kena lulusan SPM.
Kalaulah BN kalah PRU14 nanti, tolong jangan terperanjat.
Kesemuanya bermula drp pemilihan ketua-ketua yang tak menepati spesifikasi dan hanya berdasar kepada ketaksuban kepada pemimpin.
Macai ameno yg menyesal

1 comments:

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena