Wednesday, 9 January 2019

[Video Kesian budak2 dapat beg sekolah ada gambar muka! Wakil Rakyat nak membantu BIAR IKHLAS] Bekas CEO anak syarikat kerajaan Perak ditahan SPRM.

Rabu, 9 Januari 2019

‘Kesiannya Adik-Adik Terpaksa Bawa Beg Ada Gambar Muka..’

「Foto wajah wakil rakyat di beg sekolah」的圖片搜尋結果

‘Kesian adik-adik kita’

「Foto wajah wakil rakyat di beg sekolah」的圖片搜尋結果

Tak sangka beg sekolah ada gambar Adun

Tak kisah kena kecam...Aikkk!

Oh Bulan

Bekas CEO anak syarikat kerajaan Perak ditahan SPRM

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) hari ini menahan bekas ketua pegawai eksekutif (CEO) sebuah anak syarikat miliki kerajaan negeri Perak kerana disyaki menerima rasuah berupa pembayaran pembinaan rumah banglo miliknya yang dianggarkan bernilai lebih RM450,000.
Suspek berusia 57 tahun begelar Datuk itu ditahan di pejabar SPRM Perak pada jam 11.20 pagi selepas dipanggil memberi keterangan berhubung kes terbabit.
Menurut sumber, lelaki berkenaan ​​​dipercayai menerima bayaran bagi pembinaan rumah banglo miliknya daripada seorang kontraktor yang mempunyai urusan rasmi dengan tertuduh dalam satu kontrak kerja infastruktur melibatkan anak syarikat kerajaan negeri.
Sementara itu, Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM, Datuk Seri Azam Baki ketika dihubungi mengesahkan perkara itu.
Beliau berkata suspek akan dituduh mengikut Seksyen 165 Kanun Keseksaan di Mahkamah Sesyen Ipoh, esok.
Bernama

1 comments:

Lady Mia said...

KABAR BAIK!!!

Nama saya Aris Mia, saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman sangat berhati-hati, karena ada penipuan di mana-mana, mereka akan mengirim dokumen perjanjian palsu untuk Anda dan mereka akan mengatakan tidak ada pembayaran dimuka, tetapi mereka adalah orang-orang iseng, karena mereka kemudian akan meminta untuk pembayaran biaya lisensi dan biaya transfer, sehingga hati-hati dari mereka penipuan Perusahaan Pinjaman.

Beberapa bulan yang lalu saya tegang finansial dan putus asa, saya telah tertipu oleh beberapa pemberi pinjaman online. Saya hampir kehilangan harapan sampai Tuhan digunakan teman saya yang merujuk saya ke pemberi pinjaman sangat handal disebut Ibu Cynthia, yang meminjamkan pinjaman tanpa jaminan dari Rp800,000,000 (800 juta) dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau stres dan tingkat bunga hanya 2%.

Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah yang saya diterapkan, telah dikirim langsung ke rekening bank saya tanpa penundaan.

Karena saya berjanji bahwa saya akan membagikan kabar baik, sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres. Jadi, jika Anda membutuhkan pinjaman apapun, silahkan menghubungi dia melalui email nyata: cynthiajohnsonloancompany@gmail.com dan oleh kasih karunia Allah ia tidak akan pernah mengecewakan Anda dalam mendapatkan pinjaman jika Anda menuruti perintahnya.

Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: ladymia383@gmail.com dan Sety yang memperkenalkan dan bercerita tentang Ibu Cynthia, dia juga mendapat pinjaman baru dari Ibu Cynthia, Anda juga dapat menghubungi dia melalui email-nya: arissetymin@gmail.com sekarang, semua akan saya lakukan adalah mencoba untuk memenuhi pembayaran pinjaman saya bahwa saya kirim langsung ke rekening mereka bulanan.

Sebuah kata yang cukup untuk bijaksana.

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena