Thursday 24 May 2018

[Video UCAPAN SYAHDU MENTERI PERTAHANAN MAT SABU] Style Mat Sabu 'Caya lah' & Mat Sabu Ramai Peminat Sekarang! Senarai lengkap 'Najib Razak's Inner Circle'! Adakah mereka ini semua patut disiasat? Ada lagi yg tercicir nama - Zahid Hamidi.

Jumaat, 25 Mei 2018

Mat Sabu Ramai Peminat Sekarang


Foto Otai BERSIH.
Menteri Pertahanan menerima kuniungan Duta Amerika Syarikat ke Malaysia.
Foto Suara Rakyat.
Senarai lengkap 'Najib Razak's Inner Circle' yang terdiri daripada para penasihatnya dan mereka yang berkait rapat dgnnya dalam UMNO.
Ada lagi yg tercicir nama - Zahid Hamidi.
Adakah mereka ini semua patut disiasat yg juga terbabit dgn skandal-skandal tertentu yg terlibat secara langsung atau tak langsung dgn rasuah atau pun penyalahgunaan kuasa?

Gaya Mat Sabu


Gaya Mat Sabu
Setelah sepanjang hidupnya menjadi pembangkang, Mohamad Sabu hari ini melangkah masuk ke Kementerian Pertahanan sebagai seorang menteri.
Di sebalik segala protokol, beliau yang lebih dikenali sebagai Mat Sabu berkata tetap akan mempertahankan "style (gaya) mat Sabu".
Foto Otai BERSIH.

Foto Otai BERSIH.
Hebat....Menteri Pertahanan Malaysia, Yang Berhormat Tuan Hj. Mohamad bin Sabu menerima Kunjungan Hormat dari Duta Amerika Syarikat ke Malaysia, H.E Kamala Shirin Lakhdir di Wisma Pertahanan.
Turut hadir Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan,YBhg Dato Sri Abdul Rahim bin Mohamad Radzi; Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar), YBhg Dato' Junaidah Kamarruddin Serta pegawai Kanan Kementerian Pertahanan.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena