Sunday 27 May 2018

[Video Sis ni 'pembaris' ke?] Berhati2 dengan kehadiran manusia 'durjana' yg mengelilingi pemimpin PH! Mengapa MB Negeri Sembilan nak angkat pengkhianat ni (Chegubard & Edy Noor Redzuan)? Apahal pula Rafiq Exco Negeri Melaka 'terhegeh2' dengan Ketua Menteri Melaka ke 6 ni!

Ahad, 27 Mei 2018

Foto Otai BERSIH.
Mb Negeri Sembilan bersama Chegubard & Edy Noor Redzuan yg byk menyusahkan PH.... kenapa angkat 
pengkhianat ni????
Foto Otai BERSIH.


Ramai dari kita tak ambil iktibar dengan kehadiran manusia durjana yang mengelilingi pemimpin PH, apa lagi selepas berjaya menawan kerajaan Pusat.
Mereka dari DNA Umno yang jahat, menyelinap masuk kerana kepentingan diri, walaupun pernah satu ketika dahulu mereka menganiaya dan mencaci pemimpin PH, masih ada yang mudah lupa.
Gambar dan video MACAI ini merupakan satu contoh, aktif dalam Briged Pemuda Umno dan berhati kaudu, sekarang berlakon suci dan menyembah pemimpin PH, diterima dengan tangan terbuka kononnya! Kenapa???
Henti menganiaya diri. Kalau mahu berikan job atau tugasan, berapa ramai reformis yang setia tak bergaji sejak 1998 yang masih marhaen dan tidak meminta apa-apa!!

Foto Otai BERSIH.
Kebabian apa kah ini...? Rafiq exco negeri melaka.... asyik jual nama tun m setiap kali nak sesuatu.... lu pergi cari org susah & bantu org miskin lg baik dari lu jumpa 'perosak' ni.... mohon pemimpin dari PH.... pakai akal sebelum nak buat sesuatu.... jgn buat rakyat meluat dgn PH sebab sikap anda semua...!!!

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena