Thursday 24 May 2018

[Video NAJIB MENANGIS DISEBABKAN 1MDB & 13 Tahun Kami DILARANG Bercakap Tentang Rosmah] Dato Fazley "Teruskan membawang" & JIT sahkan MH17 ditembak jatuh peluru berpandu Rusia.

Jumaat, 25 Mei 2018

3 Tahun Kami DILARANG Bercakap Tentang Rosmah Mansor' - Dato Fazley


Tumpang sekole.

JIT sahkan MH17 ditembak jatuh peluru berpandu Rusia

JIT sahkan MH17 ditembak jatuh peluru berpandu Rusia

Selepas empat tahun penyiasatan, Pasukan Siasatan Bersama (JIT) diketuai Belanda semalam, merumuskan bahawa pesawat Malaysia Airlines MH17 ditembak jatuh oleh peluru berpandu milik tentera Rusia, BUK TELAR, pada 17 Julai 2014.
Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan di laman sesawangnya, JIT berkata mereka yakin Buk Telar digunakan bagi menembak jatuh MH17, dan daripada Briged ke-53 Peluru Berpandu AntipPesawat (Briged ke-53), yang berpangkalan di Kursk, dalam Persekutuan Rusia.
Menurut kenyataan itu, beberapa imej Buk Telar yang digunakan bagi menembak jatuh MH17 adalah diperoleh dan analisis yang dijalankan menghasilkan beberapa ciri.
“Gabungan itu sangat istimewa yang boleh dianggap sebagai cap jari. Cap jari ini sudah dibandingkan dengan pelbagai imej Buk Telar, kedua-duanya milik Ukraine dan Rusia.
“Satu-satunya Buk Telar yang mempunyai kombinasi ciri-ciri ini juga didapati, adalah Buk Telar yang direkodkan beberapa kali apabila ia menyertai konvoi Briged ke-53 pada 23 hingga 25 Jun, 2014,”menurut kenyataan itu.
Pesawat Boeing B777 itu dalam penerbangan dari Amsterdam ke Kuala Lumpur dan membawa 298 penumpang termasuk anak kapal, ditembak jatuh di zon konflik di timur Ukraine pada 17 Julai, 2014.
MD.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena