Thursday 24 May 2018

[Video LIVE: Sidang media Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh berkaitan skandal 1MDB] Kenapa ALI HAMSA masih terpacak DI SITU? Ali Hamsa: Don't bite hand that feeds you because of lies & Incentives for civil servants, pensioners not election candy: Ali Hamsa.

Jumaat, 25 Mei 2018

Video Rosmah, pegawai bawa banyak beg masuk 'private jet'


APA IMEJ PENJAWAT AWAM DAN PERKHIDMATAN AWAM ERA NAJIB, KENAPA ALI HAMSA MASIH DI SITU?

SPRM atau PMO juga patut melihat peranan yang dimainkan olehnya sepanjang Najib berkuasa sebab kelibatnya,  arahannya,  dasarnya dan apa sikapnya perlu diambilkira  apabila Penjawat Awam  ditekan oleh kuasa politik. 

Adakah dia juga melanggar Rule of Laws atau lebih tepat jika ada sedikit sebanyak bersekongkol dengan salahguna kuasa dengan regim najib,  perlu disingkirkan. Kesetiaan harus pada negara bukan individu. 

Bukan sahaja ali hamsa,  ada satu dua pegawai lagi pegawai kanan SPA dan JPA yang turut berbau ugutan kepada lakitangan kerajaan. 
Pernahkah mereka memaklumkan secara moral dan benar kepada semua penjawat awam bahawa undi adalah rahsia. 


Kalau ada yang sanggup bertukar, melarikan diri,  meletak jawatan demi negara, kenapa Ali Hamsa masih terpacak di situ malah turut bersukaria ketika rakyat dan pegawainya dalam tekanan?
Posted by 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena