Saturday, 18 August 2018

[Video Najib sebelum & selepas PRU14] Alahai Lobai dan cinta hatinya! PRU14 bermain mata, Sg Kandis tu meminangnya & Balakong/Seri Setia itu bersanding berdua.

Ahad, 19 Ogos 2018

Foto Otai BERSIH.

Inilah club gay (Blue Boy) Bukit Bintang tu selama ni PAS tak tahu ke masa taawun dengan UMNO penggal lepas.
Dok kecoh LGBT bila dah membarah hamburkan terus dekat PH je.Hehehe..😂.😂
http://www.sinarharian.com.my/jenayah/kelab-gay-operasi-lebih-30-tahun-diserbu-1.870078
Foto Suara Rakyat.
Foto Suara Rakyat.
Pru 14 itu bermain mata.
Sg Kandis tu meminangnya.
Balakong itu ijab dan qabulnya.
Seri Setia itu bersanding berdua.
Itulah cinta diusia tua.
Tak boleh mengawan pun tak mengapa
Asal boleh dijadikan teman buat bertegur sapa
Asalkan bahagia buat la apa sahaja.
Tak boleh mengandung pun tak mengapa.
Asalkan boleh berpeluk dan bergeli gelian melepas rindu kerana zaman muda keduanya saling mengata, saling mengkapir dan saling berkata dusta.
Alahai cinta orang tua.
Lebai dan cinta hatinya.
..
Foto Otai BERSIH.
Yang undi PAS semua tengah menikmati air PERCUMA dekat Selangor. Tinggal lah yg mengundi PH terpaksa menanggung air kotor kat Kelantan lagi 5 Tahun.

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena