Sunday 26 August 2018

[Video PRK BALAKONG (Berkongsi Makanan)-Wong Siew Ki beraktiviti bersama NGO & penduduk setempat] 'Fitnah Pesta Gay' Khalid sedia jumpa Wan Asshima di mahkamah! ATM akan bertindak jika pegawai salah jalan tugas.

Isnin, 27 Ogos 2018

Foto Otai BERSIH.
Kalau nak jumpa jumpa kat Mahkamah... Hahahahha... padan muka kau Asshima. Kau ingat Menteri PH tak berani ker..???

ATM akan bertindak jika pegawai salah jalan tugas

ATM akan bertindak jika pegawai salah jalan tugas
Angkatan Tentera Malaysia (ATM) akan mengambil tindakan sewajarnya bagi memastikan semua anggota yang masih berkhidmat tidak melaksanakan apa jua tugasan dengan pihak yang tidak mempunyai hak dan kaitan berdasarkan peraturan semasa.
Dalam satu kenyataan Markas ATM Bahagian Hal Ehwal Awam-J7 yang dikeluarkan hari ini menyatakan tindakan tegas akan diambil ke atas mana-mana anggota sekiranya mereka didapati melanggar perintah dan peraturan semasa.
Penegasan itu dikeluarkan ekoran laporan sebuah portal yang mendakwa tiga anggota Pasukan Khas ATM masih berkhidmat dengan Mantan Menteri Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein
ATM memaklumkan bahawa kesemua anggota Pasukan Khas telah ditamatkan penugasan mereka sebagai pengiring rapat kepada mantan Menteri Pertahanan sejurus selepas Pilihan Raya Umum ke-14 tempoh hari.
Walaubagaimanapun, menyahut kepada kenyataan yang dinyatakan oleh Menteri Pertahanan Malaysia, Mohamad Sabu, ATM telah melaksanakan siasatan terhadap dakwaan tersebut.
 MD.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena