Thursday, 6 September 2018

[Video Sambutan di KB Selepas Husam Musa Dilantik Senator] Najib bayar RM9.5 juta kpd Shafee! Seksyen 44(1) AMLA dikeluarkan untuk membekukan akaun Shafee di CIMB! Demi wang Pas sanggup bersama Umno? Calon MP Kelantan, didakwa buat tuntutan palsu RM600K? Haaa tepoook...

Jumaat, 7 September 2018

Foto Otai BERSIH.
Demi wang PAS sanggup bersama UMNO?

*Ada DP kami buat mcm ni tanda ''
Bila PAS buat tanda 'FULUS'
 💰💰💰
Foto Suara Rakyat.

TERKINI !!!..
PETALING JAYA: Seorang pegawai di Jabatan Peguam Negara (AGC) mengeluarkan satu afidavit mendakwa 2 cek bernilai RM9.5 juta dikeluarkan oleh bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak kepada Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah, peguam yang mengetuai pasukan pendakwaan dalam rayuan Anwar Ibrahim terhadap pensabitan liwat pada 2015.Siti Rahayu Mohd Mumazaini, 34, berkata cek itu didepositkan ke akaun bank CIMB milik Shafee pada 13 September 2013 dan 17 Februari 2014.

“Maklumat ini diperolehi oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) setelah perintah bawah Seksyen 44(1) AMLA dikeluarkan untuk membekukan akaun Shafee di CIMB,” kata Siti Rahayu, merujuk kepada Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, Pencegahan Pembiayaan Keganasan dan Hasil daripada Aktiviti Haram.

SATU PERSATU KEBOBROKAN NAJIB DIBONGKARKAN !!!

Foto Otai BERSIH.Haaa tepoook👏👏👏

Giliran lebai mana plak lepas ni....???? Jeng jeng jeng...

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena