Thursday 21 August 2014

NAKHAIE, Setelah keluar PAS kemudian UMNO...Siapa pula yang mengutipnya...

Jumaat, 22 Ogos 2014
Bekas Naib Presiden PAS, Datuk Nakhaei Ahmad berpendapat tahaluf siyasi PAS bersama DAP dan PKR adalah haram.

NAKHAIE AKAN MENYERTAI PKR

Written By FZT on 22 Ogos, 2014 | 10:30 PG

NAKHAIE AHMAD bekas ahli umno sudah membuat kenyataan keluar dari PARTY nenek moyang. sudah lama ia berada dalam UMNO selepas keluar dari PAS, banyak kenyataan nakhaie yang menyerang PAS semenjak mendapat upahan UMNO, setelah lama mendapat habuan dari UMNO akhirnya ia keluar dari UMNO selepas upahan yang diterima semakin berkurangan atau tiada langsung. projek makin surut dan kemarau. dan yang pasti kemarau projek menyebabkan nakhaie keluar dari UMNO. alasannya nakhaie sama macam alasan blogger upahan pkr. tak ada bezanya. kalau blogger upahan pkr kata berjuang untuk menegakkan islam dan kondem ulama dan khianat pada PAS dan nakhaie kata ia juga berjuang dalam umno kerana islam dan akhirnya ia sedar umno tak memperjuangkan islam sebagaimana fikirannya. beginilah fikrah sama dengan blogger upahan. tak ada beza pun sama je. kedua duanya bangang.

bekas naib presiden pas sudah keluar UMNO, siapa yang akan mengutipnya. yang pasti seperti BIASA Party PKR akan mengutip makhluk makhluk ini, biasalah PKR adalah parti sampah sarap, mana mana bahan buangan akan dikutip untuk dijadikan balaci dan barua. Setelah 2 ekor baghal adun pas selangor mengkhianat PAS, secara tiba tiba Nakhaie keluar dari UMNO, apakah desas desus yang kuat mengatakan bahawa PKR akan mewujudkan sayap baru yang dipimpin oleh ularmamak dalam semak diperkuatkan oleh Lajnah PKR dalam PAS, sayap baru ini akan berfungsi sebagaimana kehendak pkr. untuk mengimbangi pengaruh ulama dalam pas, pkr juga mahu ia wujud dalam pkr. dan tak mustahil segala sampah sarap yang keluar dari umno dan pas akan dikutip oleh pkr.

PKR sudah menyediakan platform untuk nakhaie untuk memimpin sayap dengan segala janji habuan. ia akan menaikkan nama macai umum pkr yang sudah kehilangan segalanya kerana kebodohannya. jika ia berjalan lancar ia akan dilancarkan selepas perlantikkan Mb selangor jika istana tunduk kepada kehendak pkr. penasihat agama kepada mb selangor adalah permulaan jawatan. kedua baghal pengkhianat pas akan berkhidmat sebagai biro yang akan mengeluarkan fatwa yang menghalalkan apa saja tindakan macaiumum pkr. saari sungkit akan keluar party pas waluapun tidak pecat lagi sebab badan disiplin tengah lena diulik oleh lajnah pkr dalam pas. mat sabu yang nak memperkasakan majlis syura ulama dan jadi majlis sira pkr. khabar angin yang akan menjadi kenyataan.
- See more at: http://freezoneterengganu.blogspot.com/2014/08/nakhaie-akan-menyertai-pkr.html#sthash.mOxA52sy.dpuf

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena