Friday, 15 February 2019

[Video 'Anjing, anjing!' - Penyokong BN 'sembur' PSM] Masuk je kawanan BN dikawal Unit Amal Pas bergema makian ANJING ANJING ANJING tiada lagi gema takbir. TAKDIR!

Sabtu, 16 Februari 2019

Masuk je kawanan BN yang di awasi unit amal. Terus bergema takbir! Eh silap bergema makian anjing-anjing. Macamni je kaedah unit amal memjaga himpunan penyokong mereka?
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, teks
Imej mungkin mengandungi: 13 orang, orang senyum, orang berdiri dan luaran
Imej mungkin mengandungi: 7 orang, orang senyum, luaran
Imej mungkin mengandungi: 11 orang, orang senyum, luaran
Imej mungkin mengandungi: 16 orang, luaran
Imej mungkin mengandungi: 9 orang, orang senyum, orang berdiri dan luaran
Imej mungkin mengandungi: 6 orang, orang berdiri dan luaran

PILIHAN Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih menyaksikan saingan empat penjuru membabitkan calon Pakatan Harapan (PH), Muhammad Aiman Zailani, calon Barisan Nasional (BN) Zakaria Hanafi dan calon Parti Sosialis Malaysia (PSM) Nik Aziz Afiq Abdul.

Audio Nik Abduh isu kecil, kata Tuan Ibrahim

PAS menganggap isu rakaman suara anggota jawatankuasa pusatnya Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz berhubung penerimaan dana daripada Umno sebagai isu kecil.
GemilangDaily,com
Ana Tahu
Patutlah pimpinan parti ana tak mahu siasat. Isu kecil sahaja. Ada pemimpin yang jadi tali barut CIA isu kecil. Ambik duit UMNO isu kecil sahaja. Pecahkan jemaah dari dalam isu kecil sahaja.

2 comments:

mahligaiseni said...

Tahniahlah atas pertukaran laungan itu. Cuma nak saya beri ingatan bahawa semua itu tidak terlepas daripada pengadilan pada Hari Keadilan nanti.

nick said...

Isu amik duit UMNO isu kecil? Itu bukan isu kecil tapi isu rasuah. Dah jelaslah pak2 lebai karut sekarang tengah cuba nak menghalalkan yang haram dan mengharamkan yang halal. Duit rasuah tu PAS dah anggap sebagai halalan toyibah manakala menmbongkar kemungkaran seperti mendedahkan perbuatan rasuah yang diamalkan oleh PAS dan jadi haram dan khianat. PAS dan jadi parti tonggang tonggek, kaki ke atas dan kepala kebawah. masih lagi nak mengaku bahawa PAS memperjuangkan islam? terus terang jelah bahawa skrg ni PAS memperjuangkan PITIS! #UP tu maknanya #Ulurlah Pitis tu!

Nick.
Cape Tiger.

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena