Sunday 12 January 2014

Demo haram puak UMNO isu Kalimah Allah di Giant Batu Cave...sikit sangat. PM luluskan Bible bahasa melayu!

Ahad, 12 Januari 2014


Kalau begini punya sambutan diberikan oleh rakyat .. maka niat perhubungan UMNO Negeri Selangor yang dikepalai oleh Noh Omar mau mengadakan roadshow seluruh negeri Selangor bakal meletop letap.

Kalau beginilah cara UMNO berpolitik ... ini pesanan ikhlas jujur suci murni dari Omak Kau .... sokongan warga bandar dan separa bandar akan terus bertambah teruk menguncup ... sokongan warga luar bandar, kampong-kampong tradisional dan rancangan-rancangan Felda akan susut.

Isu ini kalau keterlaluan di politik dan di polemikkan akan mengundang rasa mual dan loya dikalangan rakyat Islam.

Kini sedang diperingkat perbicaraan di Mahkamah Persekutuan .. biarkan saja mahkamah menentukkannya sepertimana peruntukkan dan semangat perlembagaan negara.

Apa yang admin di maklumkan bahawa demo ini tidak mendapat permit dari polis .. gred dan taraf demo haram .. KPN pernah berkata tiada demo yang yang aman.

Tidakah pendemo ini telah menyusahkan rakyat dan peniaga? .. Mohon juga fatwa TS Harussani Zakaria sama ada ianya tertakluk dalam jadual dan kategori bughah yang darahnya halal!!!!!!

kredit -omak kau

5 comments:

Unknown said...

hi

Unknown said...

ISLAM BODOH MAKAN TAHI

Unknown said...

hi

Unknown said...

ISLAM BODOH ALLAH MILIK KAMI KRISTIAN,SAYA PERGI GEREJA HOLY FAMILY KAJANG DLM MELAYU KAMI PANGGIL ALLAH..ISLAM MALAYSIA BODOH

Unknown said...

SAYA ORANG KRISTIAN SEMBAYANG DI GEREJA HOLY FAMILY KAJANG...ALLAH MILIK KAMI,ISLAM BODOH MAKAN LEMBU,MELAYU MALAYSIA MAKAN TAHI BODOH.

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena