Friday 31 January 2014

Kajang Live RTM 1: Pemuda PAS Pusat komited untuk pastikan kemenangan DSAI... Noh cabut lari

Sabtu, 1 Februari 2014
Photo: PRK N.25 Kajang : Terkini Bukti Yang Noh Omar Tak Bertelor Didedahkan... Kah Kah Kah !

Sembang depan Penyokong Sendiri KENCANG beb, boleh Terkencing-Terkencing kalau sesiapa mendengar beliau bercakap. Tapi untuk berhadapan dengan Ketua Pemuda Pas Pusat Saudara Suhaizan Kayat dikandang sendiri pun TAK LALU beb, APA BARANG Noh Omar kenapa terpaksa menghantar PANGLIMA LUDAH gantikan lu disaat akhir, apa PAMPERS lu dah tak boleh untuk menampung lu punya AIR KENCING ke beb... kah kah kah !.

http://inderasipejuang.blogspot.com/2014/02/prk-n25-kajang-terkini-bukti-yang-noh.htmlPENGERUSI PERHUBUNGAN UMNO SELANGOR LARI LINTANG PUNGKANG TIDAK BERANI BERDEBAT DENGAN KETUA PEMUDA PAS PUSAT DALAM RANCANGAN LANDSKAP RTM1.


Punyalah brengsek bangsat haprak kangkung Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri Selangor, Noh Omar.

Rancangan landskap RTM1 malam ini sepatutnya mempertemukan beliau dengan Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat Sdr Suhaizan Kayat untuk mengupas isu PRK DUN N25 Kajang.

Akhirnya tempat beliau digantikan oleh bekas Ketua Wira Perkasa merangkap Exco Pemuda UMNO dan Panglima Ludah Beracun Armand Azha.

Sepatutnya masa inilah peluang terbaik Noh Omar nak lanyak sampai lunyai lumat Ketua Pemuda PAS Pusat .. Cakap kat luar bukan main samseng gedebe berdegar-degar macam nak terbalik dunia ajak YB Khalid Samad berdebat dalam isu Kalimah Allah .. Bila Sinar Harian batalkan mengamuk sakan konon dia sudah bersedia. Yang mudah untuk di pulas pun dia lari mencicit sampai tidak cukup tanah.

Dalam perbincangan 4 serang 1 itu, Omak Kau lihat betapa Ketua Dewan Pemuda PAS, Sdr Suhaizan Kayat tetap tenang dan dingin kepala memberikan penjelasan mengapa PAS terutamanya DPPP yang diketuainya mengambil akan menyokong dan memebrikan sokongan padu dari segi soral dan gerak kerja jentera demi kelangsungan penguasaan Pakatan Rakyat keatas Putrajaya.

Penerjunan DSAI di DUN N25 Kajang adalah sebagai lantai lojakkan ke arah pencapaian itu.

Beliau akui ada memberikan pandangan yang agak keras menongkah arus kerana masih kelabu akan maklumat mengapa berlakunya perletakkan jawatan oleh bekas ADUN Kajang.

Selepas penerangan dan penjelasan di berikan barulah Pemuda PAS faham ... perlu ingat PAS adalah sebuah parti yang terbuka kepada pandangan dan teguran dari ahli-ahlinya tetapi akan patuh dan wala' akan keputusan yang diambil pucuk pimpinan melalui Majlis Syura yang diketuai Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Dato' Bentara Setia Nik Abd Aziz Nik Mat.

Maka hasrat dan niat jahat UMNO mau melihat berlakunya perpecahan. huru hara dan kehancuran kesatuan Pakatan Rakyat dalam PRK DUN N25 Kajang dengan meletakkan DSAI sebagai calon PR berkecai lebur hancur berkubur.

UMNO jenis parti mudah lupa .. Pakatan Rakyat lagi kuat diasak lagi kuat erat dan rapat perpaduan dan kesepatakan serta kesatuannya.


Propaganda jahat murahan UMNO telah terjawab dan dapat dipatahkan oleh 
Sdr Suhaizan Kayat malam ini .. Tahniah!!!!
Posted by 
Program LANDSKAP RTM1, jam 9-10 mlm tadi secara live di Angkasapuri KL antara Suhaizan Kayat & Noh Omar.... Noh udang lari gi jual auta ke kajang..
MELHAT dan mendegar kupasan Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat Sdr Suhaizan Kayat dalam rancangan Landskap RTM1 sebentar tadi .. harapan menggunung UMNO mau melihat Pemuda PAS keliru dan menyerang PKR dan DSAI berkecai .. Pemuda PAS komited untuk pastikan kemenangan cemerlang lagi bergaya DSAI di PRK DUN N25 Kajang .. Sepatutnya Noh Udang datang tapi tiba masa dia mencicit lari lintang pungkang ... Apa punya kangkung laa..

ṪןḰєlคtєPRK N.25 Kajang : Terkini Bukti Yang Noh Omar Tak Bertelor Didedahkan... Kah Kah Kah !

Sembang depan Penyokong Sendiri KENCANG beb, boleh Terkencing-Terkencing kalau sesiapa mendengar beliau bercakap. Tapi untuk berhadapan dengan Ketua Pemuda Pas Pusat Saudara Suhaizan Kayat dikandang sendiri pun TAK LALU beb, APA BARANG Noh Omar kenapa terpaksa menghantar PANGLIMA LUDAH gantikan lu disaat akhir, apa PAMPERS lu dah tak boleh untuk menampung lu punya AIR KENCING ke beb... kah kah kah !.

http://inderasipejuang.blogspot.com/2014/02/prk-n25-kajang-terkini-bukti-yang-noh.html

Photo: PRK N.25 Kajang : Kalau Ini Macam Boleh Terkencing-Kencing Noh Omar Beb... Kah Kah Kah !

Apa macam Noh Omar hoiiiii... dengan Cabaran Khalid sudah jawap yang konon nya lu setuju, tapi setuju macam mana gua tak pasti lah. Jangan jadi seperti setuju macam Debat  yang Pertama tu sudah lah Noh Omar oiiii, sesudah Debat Dibatalkan lu SIBUK pulak pergi ke Pejabat Sinar Harian konon nya DIPERMAINKAN. Apa lu ingat kebanyakan Rakyat Bodoh ke seperti Kebanyakan Ahli Umno tu ke... kah kah kah !. http://inderasipejuang.blogspot.com/2014/01/prk-n25-kajang-kalau-ini-macam-boleh.html

PRK N.25 Kajang : Kalau Ini Macam Boleh Terkencing-Kencing Noh Omar Beb... Kah Kah Kah !

Apa macam Noh Omar hoiiiii... dengan Cabaran Khalid sudah jawap yang konon nya lu setuju, tapi setuju macam mana gua tak pasti lah. Jangan jadi seperti setuju macam Debat yang Pertama tu sudah lah Noh Omar oiiii, sesudah Debat Dibatalkan lu SIBUK pulak pergi ke Pejabat Sinar Harian konon nya DIPERMAINKAN. Apa lu ingat kebanyakan Rakyat Bodoh ke seperti Kebanyakan Ahli Umno tu ke... kah kah kah !.http://inderasipejuang.blogspot.com/2014/01/prk-n25-kajang-kalau-ini-macam-boleh.html

1 comments:

lee said...

YIP KUM FOOK main politik di Kuil Buddha (SAMNAK SAMBODHI), dia tolak AJK yang siapa lawan dengan dia, AJK dari pengasas YIP KUM FOOK pun tolak, YIP KUM FOOK ni hati sangat fikirannya kotor dan jahat manusia.

YIP KUM FOOK sangat bodoh dan kurang pendidikan, kalau dia pandai, dia tak akan kacau dan menolak Ven. Phra Piya Dhammo keluar dari Kuil Buddha(SAMNAK SAMBODHI), jika dia cukup pandai, dia perlu menyemak dulu Ven. Phra Piya Dhammo ialah siapa dan dari mana?

Anda seorang peguam dan DATUK tak boleh berfikir dalam perkara biasa, ini amat memalukan kepada Sultan Selangor yang memberi gelar Datuk kepada anda, jika Sultan Selangor tahu perkara ini, Sultan Selangor mengambil kembali gelaran itu.

Seperti undang-undang bersekutu Malaysia mengetahui tentang anda menipu orang, mereka akan menutup pejabat peguam anda (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES, Kuala Lumpur No. 2A & B, Jalan 53, Desa Jaya, Kepong, 52100, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur), jika anda benar-benar belajar undang-undang, mungkin anda tidak melakukan (tak berani) membuat kejahatan seperti itu

Shared by Koh Eng Yong…. WAT MEH LIEW THAI BUDDHIST TEMPLE

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena