Saturday 31 October 2015

PAS akan BERPUTIH MATA di Selangor?

Ahad, 1 November 2015

PANAS!! : PARTI PAS AKAN BERPUTIH MATA DI SELANGOR...

Tony Pua

SHAH ALAM - DAP mengumumkan parti itu telah bersiap siaga untuk meletakkan calon sekaligus bersedia untuk bertanding di lapan kerusi Dun di Selangor yang kini disandang Pas. 

Pengerusi DAP Selangor, Tony Pua berkata, namun perkara itu akan diperhalusi dalam mesyuarat Pakatan Harapan Selangor terlebih dahulu. 

“Kita akan buat persediaan untuk bertanding di kawasan-kawasan ini. Sama ada kita akan bertanding di kesemua Dun itu atau beberapa daripadanya akan di bincang dalam mesyuarat. 

“Ia bergantung kepada rundingan, namun kami akan lakukan persiapan yang sewajarnya untuk bertanding di lapan kerusi tersebut yang kini dipegang oleh wakil Pas,” ujar Tony, petik Astro Awani. 

Terdahulu, Tony Pua berkata, lapan kawasan Dun yang dimaksudkan itu ialah Taman Templer, Lembah Jaya, Paya Jaras, Sri Serdang, Meru, Chempaka, Dusun Tua dan Tanjung Sepat. 

Untuk langkah permulaan, DAP telah pun melantik Naib Pengerusi DAP Bandar Utama,  Edry Faizal Eddy Yusof sebagai penyelaras bagi Dun Taman Templer, untuk menjalankan langkah-langkah persediaan bagi DAP bertanding di situ. 

sh 
Agen perubahan.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena