Sunday, 25 November 2018

[Video Auditor-General: Najib ordered tampering of 1MDB audit & Kenyataan Sensitif, 9 Individu Akan Dipanggil - PDRM] Cubaan menipu 32.4 juta rakyat Malaysia! Ni agenda freemason ke agenda Melayu ni lebai walaun? RULE OF LAWS, Nak-OREN-kan baju Najib pun tak boleh, nak kandangkan Najib pun tak mampu, agak² bila boleh tangkap Jho Low?

Ahad, 25 November 2018

Foto Suara Rakyat.
KUALA LUMPUR: Jabatan Audit Negara Malaysia (JANM) mengesahkan bahawa Jho Low menghadiri mesyuarat Lembaga Pengarah 1MDB.

Menurut JANM, terdapat dua pengguguran penting yang telah dilakukan; pertama berkaitan status akaun kewangan 1MDB, dan kedua mengenai kehadiran Jho Low dalam mesyuarat Lembaga Pengarah 1MDB. -Astro Awani, 25/11/2018.

KENA TIPU & TAMBAH PENIPUAN !! Cuba menipu 32.4 juta rakyat Malaysia...
Ni agenda freemason ke agenda Melayu ni lebai walaun?
#PasPuasHati1MDB

RULE OF LAWS..APAKAH MAHATHIR SEKADAR NAK BUAT DISPLAY DI CERMIN (?)

Masa tak ada kuasa, bolehlah bagi alasan..

Tapi bila dah ada kuasa, nak-oren-kan baju Najib pun tak boleh, nak kandangkan najib pun tak mampu, agak² bila boleh tangkap jho low?

Begitu juga dengan zahid, hadi, wayta..bagi peluang? undang² afrika mana pula yang dipakai ni?

Rules of laws, juga janji..
kalau tak mampu, elok letak jawatan.

Siapa Menteri KDN?
Oh memang slow sejak azali..
Kalau dah sakit, rehat...
Posted by 

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena