Monday, 26 November 2018

[Video Hilangkan stress isu ICERD & Rusuhan kuil..Ini baru betoi, terkojut budak cina sales tu] Kenyataan paling bangang! Semua nak dikaitkan dgn himpunan tak berfaedah tu? 'Rentetan kuil diserang' Orang lain yg buat, tak pasal2 Yuna pecah kereta & Adib Bomba yg kena belasah!

Selasa, 27 November 2018
Foto Otai BERSIH.
Apa pihak penguasa kita buat? Cari dan tangkap tukang fitnah ni. Dah banyak kali blog ini memfitnah lepas PH menang tapi PH biarkan je, kenapa?
Foto Otai BERSIH.
Kenyataan paling bangang. Semua nak dikaitkan dgn himpunan tak berfaedah tu. Korang nak buat, buat sajalah tapi jgn semua isu korang nak kaitkan dgn kerja bodoh korang tu..
Foto Otai BERSIH.
Kenapa orang lain yg jadi mangsa..?
Inilah yg aku kata kesan rentetan dari kejadian kuil di serang, nampak tak.... mereka buat satu cetusan, dan kejadian rentetan berlaku dengan sendirinya...!
Foto Otai BERSIH.
Seorang anggota bomba patah tulang rusuk dan mengalami paru-paru berdarah selepas diserang perusuh di Kuil Seafield, Subang Jaya awal pagi tadi.
Mangsa merupakan anggota ambulans EMRS dari Balai Bomba dan Penyelamat Subang Jaya, yang bergegas ke lokasi susulan panggilan kecemasan pada jam 1.02 pagi.
Mangsa, Muhammad Adib Mohd Kassim, 24 tahun kini masih lemah dan dirawat di wad Unit Rawatan Rapi, Pusat Rawatan Subang Jaya.

1 comments:

Lone ranger pomen said...

Dlm grop warisan pemikiran Mahathir tu aku join jugak ari tu... Lepas ade Satu org tu Yg ambik gambar sambil tgk HP post comments Yg mengarut... Pas tu makin mengarut... Aku malas nak join Dah... Betul2 baru bangun tido Cara Dia berhujah... Dia kata Al Jazeera merayu Kat najib masa interview.. Aku tgk balik la tang mana yg merayu nya. Yg aku nampak najib lari ade la. Ikut status facebook Dia. Dia ni petani ... Bising Kos Sara hidup.. HP, internet boleh plak bayar.. . Melayu mcm ni la Umno Suka... Bodoh bangang...

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena