Saturday 24 November 2018

[Video Hina Mat Sabu pemilik akaun FB Dayat Zul telah di tangkap polis Kuala Kangsar] 'Konvensyen pemakan taik2 Mat Sabu' Berhemah dalam posting dan komen. Jgn memfitnah. Jgn berkata keji. Ambil pengajaran.

Ahad, 25 November 2018
Otai BERSIH
AWAS SEMUA. Penulisan mau jaga. Berhemah dalam posting dan komen. Jgn memfitnah. Jgn berkata keji. Ambil pengajaran.
Pemilik akaun FB Dayat Zul telah di tangkap polis Kuala Kangsar setelah 1 laporan polis di buat berhubung dgn komen FB nya berbunyi "konvensyen pemakan taik2 Mat Sabu" sempena konvensyen Pemuda Amanah Nasional yg berlangsung di Dewan Jubli Perak Kuala Kangsar bermula hari ini.
Tindakan ini sebagai 1 bentuk pengajaran kpd orang awam agar tidak membuat komen yg blh mendatangkan rasa tidak senang mana2 pihak.
Foto Parti Amanah Negara.
Anugerah Tokoh Belia OKU disampaikan oleh YB Tuan Hj Mohamad Sabu Presiden Amanah kepada Sdra Azzulkhan yang telah mendapat pencapaian cemerlang dalam bidang akademik dan aktiviti lasak serta aktiviti sosial OKU
Foto Parti Amanah Negara.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena