Thursday 31 January 2019

[Video ISU ECRL! Azmin Ali, Lim Guan Eng Ceria Bersemuka] Apakah maksud Tabayyun & Apakah pula maksud 'Tibaiyun'? Pemimpin Pas mula KEPANASAN! Clare akan buktikan 17 pemimpin terima sogokan Dana 1MDB lebih RM90 juta.

Khamis, 31 Januari 2019
KUALA LUMPUR - Hari ini Menteri Kewangan, Lim Guan Eng dan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Azmin Ali kelihatan ceria ketika bersemuka di Dataran Parlimen sempena Istiadat Keberangkatan Tiba Melafaz Sumpah Jawatan Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong ke 16 Berikutan desas desus yang menyatakan Menteri Kewangan, Lim Guan Eng terkejut dengan kenyataan Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berhubung pembatalan projek Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) diterajui China Communications Construction Group Ltd (CCCC). Azmin yang mungkin tidak dimaklumkan mengenai keputusan yang dibuat Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad sewaktu mesyuarat Kabinet lalu. MalaysiaGazette.com - Online News / Portal - Follow US Now! Or visit www.malaysiagazette.com for the latest news on politics, economy, fashion, travel, lifestyle and more www.malaysiagazette.com #malaysiagazette #mgtv
Image may contain: 1 person
TS.
Apakah maksud Tabayyun?
Tabayyun bermaksud meneliti kesahihah berita yang sampai kepada pengetahuan kita sebelum mengambil sebarang keputusan. Isinya lebih penting daripada tajuk berita.
Apakah maksud Tibaiyun?
Tibaiyun bermaksud mengutuk, menghentam dan menyebarkan berita yang sampai kepada kita sebelum diteliti kesahihannya. Tajuknya lebih penting daripada isi berita.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena