Wednesday 30 January 2019

Video Thank you Malaysia شكراً ماليزيا على أنغام الدحية 😄 Terima Kasih from Palestinians Gaza] Asyraf Wajdi disekolahkan! Dr M juara carta mingguan berita dunia terhangat Al Jazeera.

Rabu, 30 Januari 2019
Tiada penerangan foto disediakan.
Asyraf Wajdi disekolahkan!
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, orang berdiri
Imej mungkin mengandungi: 7 orang, orang senyum, orang duduk

Dr M juara carta mingguan berita dunia terhangat Al Jazeera

Perdana Menteri Dr Mahathir menjuarai carta ‘Sibaq Al Akhbar’ (Berita-berita Dunia Paling Hangat) bagi kategori ‘Tokoh Minggu Ini’ kelolaan saluran berita Arab terkenal Al Jazeera, apabila memperoleh undian tertinggi penonton saluran televisyen berkenaan.
Keputusan undian yang dipaparkan secara langsung pada setiap Rabu itu menunjukkan Dr Mahathir memperoleh 49 peratus undian responden yang terdiri daripada penonton saluran itu di seluruh Semenanjung Tanah Arab sekali gus mengatasi tiga tokoh lain.
Timbalan Perdana Menteri Itali Luigi Di Maio memperolehi undian kedua tertinggi dengan 33 peratus diikuti Ulama Saudi Dr Ahmed al-Amari (13 peratus) dan utusan khas Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) di Yaman, Martin Griffiths (lima peratus).
Menurut pengacara program, nama Dr Mahathir menjadi sebutan dan meraih populariti tertinggi minggu ini ekoran kenyataan lantang beliau terhadap isu Palestin-Israel.
Malaaysiakini.

1 comments:

Lone ranger pomen said...

Allahuakbar. Tumpang bangga...

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena