Friday, 19 April 2013

* Video LGE: "Kita Akan Gunakan Lambang PAS, Apa Nak Takut, Jngan Pandang Rendah Kebijaksanaan dan Kemarahan Rakyat, 5 Mei Anda Akan Tahu Iktibarnya...".

Sabtu, 20 April 2013: 3.00am
LGE: Dia main kong kali kong..kejap boleh guna logo kejap tak boleh.. 
Dia main kong kali kong..kejap boleh guna logo kejap tak boleh.. dia main main sama DAP ka..,kalau nak menang macam celake nanti akan di cela oleh rakyat selama lamanya,..

ROS memang tidak profesioanal terhadap DAP, Kalau begini sikap ROS lebih baik letak jawatan ujar Lim Guan Eng..
Semua ini seperti  arahan caretaker Menteri Dalam Negeri. Gunakan kuasa untuk sabotaj DAP. Buat kali pertama dalam sejarah kata Lim DAP tidak dibenarkan menguna logo parti dalam pilihanraya.


Satu taktik kotor dan jahat untuk memenangi pilihanraya secara tidak bermaruah..mereka hanya mahu memastikan BN menang pilihanraya tanpa membenarkan DAP guna simbol rocket,
Jadi "kita akan gunakan lambang Pas, apa nak takut" orang cakap undi lari lari la.., kita akan lawan secara sevivor..jangan pandang rendah  kebijaksanaan dan kemarahan  rakyat, 5 haribulan mei anda akan tahu iktibarnya.
batuvskayu.

Cvs Bvs ·  Top Commenter · SMIP
Saya berterimakasih kepada PTD dan JUSA yang mengetuai jabatan2 kerajaan seperti ROS dan SPR. Kerana kecerdikan mereka yang amat, paku2 karat yang diletakkan UMNO di sepanjang perjalanan Pakatan ke putrajaya telah di sapu dengan magnet dan di Vacum cleaner oleh mereka.....Tembok ketakutan Cina kepada PAS telah runtuh berciciran macam taik lembu yang sakit perut....Sykuran!
Reply · 1 ·  · 8 hours ago

Hussin Sulong Tok Janggut ·  Top Commenter · Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi
betul ini satu rahmat........dia tahan perangkap dia kena perangkap
Reply · 1 ·  · 6 hours ago

Tajudin Yaakob ·  Top Commenter · Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Syed Omar
sebelum ini dia sibuk dgn SUARAM.....kes SUARAM senyap.kini dia beralih pula ke DAP.......namapak gayanya yg menentang BN.....ROS akan siasat sehingga kelubang cacing.ROS adalah tulang rusuk umno.umno pula tulang belakang ROS.politik malaysia dah sasau bila agensi kjaan diperkudakan oleh umno.
Reply · 1 ·  · 5 hours ago

Khairul Azmee · Institut kemahiran mara lumut,perak
ros telah membuat kesilapan yang besar, teruskan perjuangan pakatan rakyat, logo hanya sebagai jambatan, yang pasti rakyat malaysia akan menghukum barisan nasional.
Reply · 1 ·  · 8 hours ago

Paparem Totap ·  Top Commenter · Sekolah Teknik Tuanku Jaafar, Seremban
Semuga rakyat menolak BN / UMNO dalam pru 13 ini. Bukti jelas menggunakan jabatan kerajaan untuk tujuan parti politik mereka.
Reply ·  · 6 hours ago

Lang Sewah ·  Top Commenter
ayuh teman2 dap.........kami dalam pkr dan pas sedia membantu......
Reply ·  · 7 hours ago

Hussin Sulong Tok Janggut ·  Top Commenter · Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi
Apa yang berlaku hari ini adalah rahmat dari Allah....macam apa yang berlaku dalam perjanjian hudaibiah.
Reply ·  · 6 hours ago

Real Amazon ·  Top Commenter
bungkuslah BN kali ni.......
Reply ·  · 8 hours ago
Facebook social plugin

Kite orang kawan ma..
Facebook
Harakahdaily shared PR Harapan Rakyat's photo.
Dapat tahu guna logo PAS, petugas DAP bertungkus lumus menaikkan bendera PAS....

Photo: Dapat tahu guna logo PAS, petugas DAP bertungkus lumus menaikkan bendera PAS....

Noraliza Basri, Wawan Kun, Syahree Hafiz and 1,765 others like this.

Abi Sofea Nak Puasa....tengok Bulan
Nak Raya...tengok Bulan
Nak Bersalin...tunggu Bulan
Nak Gaji...akhir Bulan.....
Nak Pangkah......Pangkah Bulan..PRU13..Masa Untuk Berubah..kuburkan BeeeEnd
78 · 4 hours ago
5 Replies

Diya Nordin Terkedu. Speechless dan rasa sebak. DAP disabotaj sampai macam ni, but somehow, ABU; insya-Allah semoga PR terus bergabung.
35 · 4 hours ago
3 Replies
Hijau ke Putrajaya
Takbir...Alahuakbar!
 photo Header_zps1184082a.gif

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena