Saturday 15 September 2018

[Video PERANGKAP AKTA 803! Siapa kena? Baik Pas Bawak Umno BN Pergi Tengok Munafik!] AHLI POLITIK yg terima 'derma' daripada NajibUmno1MDB KEPANASAN PUNGKOQ sekarang! Ayuh, bubar Umno, masuk PKR! Jangan tunggu lagi, next Anwar PM...Cepat!

Sabtu, 15 September 2018

Baik PAS Bawak Umno BN Pergi Tengok Munafik!

Foto Suara Rakyat.
"Polis juga telah mengenal pasti sebanyak 132 transaksi penggunaan wang haram yang dikenalpasti ada kaitan dengan 1MDB dan siasatan lanjut masih diteruskan."
"Pihaknya kini dalam proses mengumpul bukti yang cukup supaya tindakan pendakwaan dan pelucuthakan harta yang terlibat dapat diambil," kata Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Noor Rashid Ibrahim.
KEPADA 'AHLI POLITIK' yg pernah terima 'derma' daripada Najib, Umno mahupun individu 'Ameno' jgnlah panas punggung sbb katanya.. "SALAH KAH TERIMA DERMA PEMBERIAN SESAMA ISLAM..."
Ada yg terasa slps ini... berjemaah nak 'backup' dgn dalil-dalil yg bakal dikeluarkan..

BUBAR UMNO, MASUK PKR

Integriti tinggal saki baki,  Ahli Parlimen umno wajar segera join PKR,  kumpulkan kekuatan di sana,  jangan tunggu lagi,  jangan berebut rebut di saat² akhir, jangan berduyun sekadar bila dijanjikan habuan.. 
Bawa bersama AP pas kalau mampu. 
Tun sokong keputusan Anwar,  tiada perubahan pada janji, next Anwar PM,  cepat atau lambat sahaja. 
Kerjasama mana² parti dengan komponen PH tidak diterima masuk dalam PH - Tun 
Posted by 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena