Sunday 30 September 2018

[Video Vateran Umno: Zahid Hamidi Akan Buat Umno Cepat BERKUBUR] Tiada lagi masa hadapan untuk Umno-Tun M PBB New York & Isytihar harta awak dulu, kata ahli akademik kepada Zahid.

Isnin, 1 Oktober 2018

Foto Otai BERSIH.
Otai BERSIH
Foto Otai BERSIH.
Dalam ISLAM.. Angka atau nombor tidak ada dalam kepercayaan dalam agama... Kepercayaan (Beriman) hanya ada pada 6 perkara.. Tapi dalam PAS ada kepercayaan mereka sendiri... 

Manakala kepercayaan bangsa cina 4 itu adalah mati... Suwey atau tak kita tunggu selepas keputusan PRK di Port Dickson nanti...
Lebai.... Lebai.... 

Isytihar harta awak dulu, kata ahli akademik kepada Zahid

Isytihar harta awak dulu, kata ahli akademik kepada Zahid
Presiden Umno Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi diminta mengisytiharkan harta beliau dahulu secara terbuka jika benar serius untuk mencapai sifar rasuah.
Bekas Naib Canselor Universiti Malaya Datuk Seri Ghauth Jasmon berkata, langkah itu yang patut dibuat Zahid.
“Kalau Zahid benar benar serius untuk capai sifar rasuab, minta Zahid isytihar harta beliau dahulu secara terbuka,” kata Ghauth menerusi facebook beliau.
“Sila isytihar aset anda secara terbuka dahulu jika mahu bersihkan Umno,” katanya.
Semalam, Presiden Umno, Dr Ahmad zahid Hamidi ketika ucapan perasmian Perhimpunan Agung Umno 2018 berikrar akan menjadikan parti itu sifar rasuah.
Menurutnya, politik wang hanya akan menghancurkan parti Melayu itu.
“Sebagai presiden, saya komited menjadikan Umno sebagai sebuah parti sifar rasuah.
“Politik wang boleh menghancurkan parti, juga akan menyebabkan ahli salah memilih pemimpin. Politik wang juga meracuni kita menjadi individu yang gemarkan rasuah dan habuan,” kata beliau.
MD.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena