Tuesday 30 October 2018

[Video Cari Jho Low demi penyelesaian kes 1MDB - Hishammuddin] Cabul tak semestinya di tempat sunyi, di tpt khalayak ramai pon boleh berlaku PENCABULAN! Itu pon klu tak reti malu & Tun M: Tiada urus janji wang MP Umno lompat parti.

Selasa, 30 Oktober 2018

Foto Suara Rakyat.
Ahli parlimen tersebut bg alasan tiada niat untuk menyentuh remaja itu..

Katanya lagi.. "sudah kenal mereka lama, sudah hampir dua tahun dan kejadian yang kononnya ‘cabul’ itu bukan berlaku di tempat sunyi, tetapi di khalayak ramai"

APA.. DAH KENAL 2 TAHUN? "Bukan berlaku di tempat sunyi, tetapi di khalayak ramai?"

Perlakuan cabul tak semestinya di tempat sunyi shj, di tpt khalayak ramai pon boleh berlaku gak... itu pon klu tak reti malu..
KAN DAH KANTOI!

Tiada urus janji wang Ahli Parlimen Umno lompat parti, kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) tidak melakukan sebarang urus janji dengan Ahli Parlimen dari Umno, termasuk menawarkan kepada mereka wang untuk melompat parti.
Perdana Menteri, yang juga Pengerusi Bersatu malahan berkata, “kami telah menetapkan bahawa untuk menyertai BERSATU, mereka hendaklah meninggalkan Umno, menjadi anggota bebas untuk satu tempoh dan hanya selepas itu boleh memohon menjadi anggota parti kami”.
“Sekiranya didapati sebarang elemen rasuah dalam perkara ini, anda disambut baik untuk melaporkannya dan kita akan ambil tindakan. Setakat ini, tiada melibatkan wang,” kata Dr Mahathir bila ditanya sama ada terdapat elemen rasuah apabila pemimpin Umno melompat ke Bersatu atau berhasrat berbuat demikian.
Dr Mahathir berkata demikian selepas menyampaikan ucap tama pada Persidangan Anti-Rasuah 2018 di sini, hari ini.
Anggota Parlimen Jeli, Datuk Seri Mustapa Mohamed Mustapa menyertai Bersatu pada 26 Okt, selepas bertindak keluar dari Umno pada 18 Sept. Kira-kira 40 anggota UMNO dikatakan bertemu Dr Mahathir dan Presiden Bersatu Tan Sri Muhyiddin Yassin meluahkan hasrat mereka untuk menyertai parti berkenaan.
Bagaimanapun, Dr Mahathir menjelaskan bahawa proses untuk menerima pemimpin lain Umno tidaklah semudah itu.
“Contohnya, Tok Pa adalah anggota bebas untuk beberapa tempoh sebelum permohonan beliau diluluskan,” katanya.
Dr Mahathir juga menafikan dakwaan bahawa terdapat perbincangan berhubung tindakan 40 anggota Parlimen Umno yang didakwa berhasrat menyertai Bersatu.
Beliau berkata, kepimpinan Bersatu belum memasuki sebarang fasa perbincangan dengan anggota UMNO yang berhasrat menyertai Bersatu.
Bersatu belum lagi membuat sebarang keputusan mengenai sama ada menerima atau tidak anggota UMNO yang berhasrat menyertai parti itu.- BERNAMA
MD.
Image may contain: 18 people, people smiling, text

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena