Wednesday 31 October 2018

[Video Dr M sindir Najib...OK la, Apa2 pun kena enjoy dulu] 3 tahun dulu..Wanita ini pernah 'di HALAU' Najib macam penjenayah & 3 tahun kemudian..Najib 'lari tanpa di HALAU' wanita berkenaan! Seluruh dunia menyaksikan Najib BERBOHONGAN berbondong2an.

Rabu, 31 Oktober 2018
 Dr M sindir Najib
OK la, Apa2 pun kena enjoy dulu...
Foto Otai BERSIH.
3 tahun dulu..
Wanita ini pernah 'di HALAU' macam penjenayah oleh Najib hanya kerana ingin mewawancara beliau dipejabat Perdana menteri.. 

3 tahun kemudian..
Najib 'lari tanpa diHALAU' ketika sedang diwawancara oleh wanita berkenaan yang disaksikan oleh seluruh dunia..

MARY ANN JOLEY.
Pernah interview President USA Richard Nixon yang menyebabkan Nixon terpaksa meletak jawatan akibat pendedahan Mary Ann Joley dalam skandal 'Watergate'..

Semalam.. walaupun Najib lari meninggalkan beliau.. tapi pembohongan Najib berjaya juga diselongkarnya..

Seluruh dunia menyaksikan bagaimana emosi dan bahasa badannya (body language) dapat dibaca dengan jelas oleh seluruh warga dunia.. bahawa Najib BERBOHONGAN dan sebenarnya telah melakukan kesalahan seperti yang DIDAKWA.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena