Monday 29 October 2018

[Video Ratifikasi ICERD hapus hak bumiputra satu fitnah, kata Mujahid] Perihal Miss Universe, Miss World & Misappropriation! Raja Salman undang Dr Mahathir ke Arab Saudi.

Selasa, 30 Oktober 2018
* Misappropriation (perihal mengelapkan wang, pelesapan)
Image may contain: 18 people, people smiling, text

Raja Salman undang Dr Mahathir ke Arab Saudi

Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini menerima surat peribadi daripada Raja Arab Saudi, Raja Salman Abdulaziz Al Saud untuk mengundang beliau ke negara itu dalam masa terdekat.
Surat tersebut disampaikan oleh utusan khas Raja Salman, Turki Mohamed Fahd Al Saud dalam satu pertemuan di Perdana Putra di Putrajaya.
Menteri Luar Datuk Saifuddin Abdullah yang turut serta dalam pertemuan tersebut berkata, jemputan rasmi daripada Raja Salman itu bertujuan mengeratkan hubungan baik sedia ada antara kedua-dua negara.
"Perdana Menteri mengucapkan terima kasih dan akan memikirkan masa yang sesuai sebab sekarang ini kerja banyak," katanya kepada pemberita selepas pertemuan itu.
Pada Jumaat lepas, Perdana Menteri turut menerima kunjungan hormat daripada Menteri Luar Arab Saudi Adel Ahmed Al-Jubeir.
- Bernama

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena