Friday, 12 May 2017

[Video MP Kluang - Najib Takut Dimasukkan Ke Penjara Kalau Kalah PRU14] AMANAH Ajak Rakyat Selamatkan Negara Dari BN & Sekutunya.

Sabtu, 13 Mei 2017

Foto Parti Amanah Negara.

AMANAH AJAK RAKYAT BERSAMA PH SELAMATKAN NEGARA DARI BN DAN SEKUTUNYA
Parti Amanah Negara (AMANAH) akan terus bekerja keras dan berusaha menambahkan ahli parti dan mengambil sikap untuk terus bersama dalam Pakatan Harapan.
Dengan rasminya Pas bercerai dengan Parti Keadilan Rakyat dan semua parti-parti pembangkang lain, maka Pakatan Harapan kini menjadi satu-satunya alternatif yang utuh dan kukuh kepada rakyat Malaysia untuk melawan Umno BN.
Dengan perkembangan baru ini, arah tuju Pakatan Harapan yang disertai AMANAH, Keadilan, DAP dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) juga semakin jelas bagi menghadapi pilihan raya akan datang.
AMANAH yang membawa pendekatan rahmat untuk semua akan terus mengajak rakyat membuat perubahan bersama Pakatan Harapan.
Oleh itu, AMANAH akan terus komited dengan perpaduan dan kerjasama politik antara parti-parti dalam Pakatan Harapan bagi menghadapi Umno BN dan sekutunya dalam pilihan raya akan datang.
MOHAMAD SABU
Presiden
Parti Amanah Negara
12 Mei 2017

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena