Sunday 21 July 2013

Mesir: Perarakan Kaum Wanita di Iskandariah - Bantahan pembunuhan ke atas kaum wanita di Mansourah dan di Bangunan Pengawal Republik....

Isnin, 22 Julai 2013
Perarakan Kaum Wanita di Iskandariah
Bantahan terhadap pembunuhan yang berlaku ke atas kaum wanita...

 Ketibaan jenazah Asy Syahidah Hala Mohamed Abu She'sha di Stadium Mansurah untuk dilaksanakan solat jenazah ke atasnya bersama 3 orang lagi yang terkorban dalam serangan semalam.
Photo: ‎Terkini : Ketibaan jenazah Asy Syahidah Hala Mohamed Abu She'sha di Stadium Mansurah untuk dilaksanakan solat jenazah ke atasnya bersama 3 orang lagi yang terkorban dalam serangan semalam.

Sumber : نبض رابعة
#mesirkini‎
Perarakan di Hadapan Kementerian Pertahanan
Updated about an hour ago
Rakyat Mesir yang sebahagian besarnya kaum wanita telah berarak menuju ke Kementerian Pertahanan untuk membantah rampasan kuasa dan pembunuhan ke atas rakyat yang berlaku.
Sumber : شبكة نبض الاخوان
#‎mesirkiniPerarakan Kaum Wanita di Iskandariah 
Kaum wanita di Iskandariah berarak dan berkumpul menyatakan bantahan mereka terhadap pembunuhan yang berlaku ke atas kaum wanita di Mansourah dan juga di Bangunan Pengawal Republik.
Sumber : شبكة نبض الاخوان
#mesirkini
Photo

‎محمد شفيق عمر‎'s photo.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena