Sunday, 20 September 2015

Himpunan HALAL-RASIS 'baju merah' - Pelajar pintar A+ jadi mangsa! Skandal #1MDB-NAJIB duduki ranking No.1, wow!

Ahad, 20 September 2015



Gara2 himpunan HALAL-RASIS 'baju merah' pelajar jadi mangsa..

INILAH MALAYSIA KU... Bila tidak sebulu dgn DUMNO maka terimalah padahnya..

ANDA nilaikanlah sendiri siapa UMNO sebenarnya...

Bila harta kerajaan, amanah duit rakyat DIBUAT SEPERTI DUIT MAK BAPAK MEREKA !!!



Burhanuddin Marzuki Banggang punya pak menteri umno ni...kalau diberhentikan bukan kolej tu yg rugi..tp anak MELAYU tu yg rugi....




Alvin Chung Taylor's U punya hal dengan bas company ada kena mengena dengan bangsat ni? Beribu-ribu individu & campany membantah baju merah, then semua kena buang negara lah? Hentikan tajaan pelajar mara kat Taylor's yang rugi tu pelajar Melayu je, kita takpe. Kosongkan ruangan utk pelajar yang lain lagi best. Dia ni bodoh, ingat U tu akan tutup pintu kalau takde students mara...






#BREAKINGNEWS.. Bersyukur..SATU DUNIA TAHU..

SEKALI LAGI skandal #1MDB-NAJIB duduki ranking No.1 mengatasi berita2 lain di dunia..

TAHNIAH Najib Razak like emoticon

BILA Najib nak dipanggil utk siasatan di peringkat antarabangsa ??!!

.. Kami berdoa agar Najib kekal memerintah negara sehingga PRU14...

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena