Friday, 18 September 2015

Hurmm! Cina tipu, kamu panas...Melayu tipu, duit 1MDB hilang? Kamu RELA ye! - Sampai bila nak 'perBODOkan' Melayu?

Sabtu, 19 September 2015

Nampak tak?

Duit 1MDB hilang.. PM Najib melayu..

Cina yang salah..kah kah kah kah!!!


Sirisak Samantarat
16 hrs 

Depa rempuh petaling street nak minta minum free tau tak...





Kann??




Hurmm... Rasanya dia ni Cina yang dengki kat melayu

Kami tak kisah pun kalo MELAYU yang tipu kami tetapi jangan sesekali cina yang tipu kami. Jangan sampai keris sakti ketuanan melayu kami terhunus. 

#Cina_Tipu_Kami_Panas
#Melayu_Tipu_Kami_Rela
#Cina_Perempuan_Seksi_Kami_Lemah

- Wong Fei Po-

Kita memang berbeza...





Beza dia.. hanya yang berakal je faham.. yq
 — withPutra Isaac and Yong Azue.




Terima kasih si penghimpun baju merah selamatkan maruah melayu.

Pulau batu putih digadai..dapat balik.
Pulau Singapura bagi kat cina dapat balik, kita namakan kembali nama asal Temasik.
Tanah2 melayu yg melayu gadai kat cina tebus balik.


Lagi apa ya??

Oh ya.n kalau kita check, dulu kedai2 kat dalam KLCC tu nak cari 1 kedai melayu cukop payah, kini nak cari 1 kedai cina pening pusing2 sampai tingkat 88!!

Blok2 perniagaan dikuasai cina kini pupus sudah..semua nama melayu..fuhh!!

Bangga..jom masuk umno!! smile emoticon

Ezwan Kamarul
15 September 


tunggu wei..tertinggal bas la

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena