Sunday, 2 September 2018

[Video Tun M-Ke BRUNEI pula & Besar Kepala! Ada 'Orang' Jaga Mereka, Peniaga² Warga Asing Semakin Menjadi-Jadi] 'Misteri Nusantara' Di buru kenangan! Menteri tak boleh lagi lantik pegawai sesuka hati.

Ahad, 2 September 2018


Pilih Sulaiman, Gopal Sri Ram bukti Peguam Negara serius kendalikan pendakwaan

Tindakan Peguam Negara menyerahkan kepada dua peguam ternama, Haji Sulaiman Abdullah dan Gopal Sri Ram untuk mengetuai pendakwaan kes ke atas Najib dan 1MDB dipercayai menggembirakan banyak pihak.
Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Undang-Undang), Mohamed Hanipa Maidin berkata, beliau percaya banyak pihak yang berasa gembira dengan berita berkenaan.
POSTED BY TUKAR TIUB

Menteri tak boleh lagi lantik pegawai sesuka hati

Menteri baharu dalam Kabinet Dr Mahathir Mohamad kini terpaksa mengikut peraturan tidak lagi dibenarkan menggunakan khidmat pegawai yang ramai seperti pentadbiran terdahulu. – Gambar fail The Malaysian Insight, 1 September, 2018.

MENTERI baharu dalam Kabinet Dr Mahathir Mohamad kini terpaksa mengikut peraturan tidak lagi dibenarkan menggunakan khidmat pegawai yang ramai seperti pentadbiran terdahulu.
Setiap menteri berkenaan kini hanya dihadkan untuk melantik tidak lebih daripada 10 orang pegawai sahaja, kata seorang sumber kakitangan kementerian.
TMI.

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena