Saturday 30 December 2017

[Video Agama mangsa umno Lilahi ta'ala ganti 'hidup umno'] Shahrir, anda tunggu kami dedah! Ada apa Pas Selangor ketepi Khairuddin?

Ahad, 31 Disember 2017

Foto Amanah Negeri Johor.

Kenyataan Media ANAK: Tan Sri Shahrir, anda tunggu kami dedah!

Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan(ANAK)sedia menyahut cabaran Tan Sri Shahrir Samad untuk terus mendedahkan kepincangan Felda, khususnya antara tahun 2012-2016, dimana Tan Sri Isa Samad menjadi Pengerusi Felda.

Justeru, TS Shahrir diingatkan, jangan terlalu yakin tidak ada lagi isu besar melanda Felda setelah Skandal Tanah Felda di Jalan Semarak.

Tunggu tahun 2018, wahai Tan Sri Shahrir
..... Dah tak lama!

'Menerajui perubahan'

Mazlan Aliman
Presiden ANAK
29 Dis 2017

Ada apa PAS Selangor ketepi Khairuddin?
Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN)Paya Jaras Mohd Khairuddin Othman digugurkan daripada jawatannya sebagai ahli jawatankuasa (AJK) perhubungan PAS Selangor selepas hanya kira-kira tiga atau empat bulan dilantik.

Menurut Khairuddin, beliau digugurkan dari jawatan itu sejak dua bulan lepas.

Ditanya sama ada pengguguran itu disebabkan PAS Selangor membuat rombakan barisan pimpinan negeri, Khairuddin berkata hanya beliau seorang saja yang digugurkan.

KDL


0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena