Tuesday 5 June 2018

[Video 5 Jam Sahaja Rosmah di SPRM] Antara Tommy dan Apandi! Siapa Tommy Thomas yang puak2 lobai dok bantah ni?

Selasa, 5 Jun 2018

Rosmah selesai beri keterangan kepada SPRM


Antara Tommy dan Apandi... 
Image may contain: 2 people, people smiling, eyeglasses

Sekarang baru saya faham. Tommy Thomas menjadi pilihan Kabinet kerana dia adalah peguam yang paling berpengalaman dan berwibawa untuk memastikan Najib dan kroninya dapat disabitkan kesalahan dalam kes 1MDB. Kepakaran Tommy Thomas ini dalam undang-undang dan perlembagaan boleh dilihat sama seperti kepakaran ahli Council of Elders dalam bidang ekonomi dan kewangan. That is how highly respected, knowledgeable and experienced he is. 

Sebenarnya perlantikannya bersifat sementara dalam tempoh Tun Mahathir menjadi Perdana Menteri untuk pendakwaan korupsi negara. Sekarang ni ada pihak sedang cuba sabotaj perlantikkan peguam negara kerana panik dengan ketelusan & ketegasan Tommy Thomas dalam membuat pendakwaan. Yang takut tu lah yang salah, sebab Tun Mahathir jadi PM sementara saja dan sekali dengan pelantikan yang dibuat oleh Tun M, tapi kenapa ada pihak yang menggunakan royal ni takut? Takut bocor ke? 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena