Thursday, 3 August 2017

[Video Ambil la tindakan mahkamah, saya tunggu - IGP] #DedakIsKing? Selagi UmnoBN memerintah, selagi itulah penyangak2 berlesen, segala mak bapak jerung bebas begitu saja.

Khamis, 3 Ogos 2017

Foto Suara Rakyat.
TU DIA !!!.. Patutler liat dan susah sangat nak tangkap si penyangak #JhoLow..

Baru tahu... rupa-rupanya.......

“Saya tidak mahu jawab desakannya. Jadi, ambillah tindakan mahkamah, saya tunggu, tak gaduh," kata Ketua Polis Negara (KPN) Khalid Abu Bakar -(3/8/2017)

Selagi Umno-BN menguasai pemerintahan negara selagi itulah penyangak2 berlesen, segala mak bapak jerung bebas begitu saja..


Foto Suara Rakyat.
Di akui oleh DrMAZA.com sendiri, orang melayu yang berada di hulu-hulu atau ceruk-ceruk kampung saja yang memilih UMNO kerana maklumat (media massa) & surat khabar pro KERAjaan yg berat sebelah serta hanya berpihak kepada BN semata2.. manakala majoriti Melayu bandar memilih kepada pembangkang.

PERSOALAN:
Kenapa media massa, TV, radio & seumpamanya hanya 'dikongkong' oleh KERAjaan ??? Adakah KERAjaan BN itu milik sesebuah parti atau rakyat ???

#DedakIsKing #CashIsKing

1 comments:

Blogger said...

Quantum Binary Signals

Professional trading signals delivered to your cell phone every day.

Start following our signals NOW and gain up to 270% daily.

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena