Thursday 28 March 2019

[Video Dewan rakyat bertafakur & MP ARAU BUAT HAL nak duduk pelan2? MENTERI WILAYAH gelak aje] Zambry, di mana duit RM607 juta untuk MAPS? 'HIBAH TH' Pasukan Zukri habis masa untuk cuci 'tahi' yang dibuat zaman Azeez.

Khamis, 28 Mac 2019

相關圖片
Zambry Abd Kadir
Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum
Ana Tahu
Zaman Azeez jadi pengerusi Tabung Haji hutang ada lebih RM 4 Billion. Pemimpin parti ana puas hati. Datang Zukri nak betulkan balik apa yang berlaku, parti ana pakat dengan parti Azeez nak gagalkan usaha gigih Zukri?
Ana jumpa salah seorang team Zukri ni baru-baru ni dan tanya kenapa kelihatan tergesa-gesa untuk transfer aset?
Jawab dia, mereka mesti kejar sebelum akaun 2018 tutup. Jika tidak tiada hibah boleh diumumkan dan pendeposit akan kecewa. Dalam tempoh yang amat singkat hasil pertolongan MOF mereka berjaya selesaikan masalah tersebut. Namun nilai hibah yang bakal diumum dijangka tidak tinggi kerana kebanyakan masa pasukan Zukri habis untuk cuci “tahi” yang dibuat zaman Azeez.

Persoalannya, benarkah parti ana mahu selamatkan Tabung Haji atau parti ana sudah jadi khadam Umno untuk hancurkan lagi Tabung Haji?

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena