Sunday 24 March 2019

[Video MALAYSIA TOLAK KEGANASAN SECARA TOTAL] Syabas Menteri PH, inilah Malaysia sebenar! Bila lebai main politik? Apa yg walaun x kata kat AMANAH dan DAP..

Isnin, 25 Mac 2019
Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang dan teks
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, teks
Imej mungkin mengandungi: 3 orang, teks
Imej mungkin mengandungi: 1 orang
Bila lebai main politik...
PAS parti politik. Daftar bwh ROS. PAS ada presiden iaitu Hadi. Nik Amar Naib. Mokhtar Senik Ketua Dewan Ulama PAS Pahang. Razman Zakaria PJ Perak dll... PAS ada kwn politik iaitu UMNO BN. PAS ada musuh politik iaitu DAP dan AMANAH. 

Bila ada musuh politik, PAS hari2 kempen buat serangan keatas musuh politik dia. Hadi buat knyataan media. Hina musuh dia dlm Harakah, dlm kuliah, dlm ceramah. Begitu juga yg lain2. Apa yg Mokhtar Senik x kata ke AMANAH dan DAP..? Apa jer yg dia x kata pd musuh politik dia dlm kuliah2 dlm ceramah dimarkas2 termasuk surau dan masjid...? Mcm2...! Lalu dipanjangkan pula oleh para Walaun Lembu dia di mana2 termasuk dlm media sosial.... 

Bila pihak musuh dpt serangan, spt biasa mrk akan balas balik. Buat benteng pertahanan dan balas serangan. Itu standard laaa... Perang politik...
TS, 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena