Thursday 21 March 2019

[Video Kenapa pengkritik PM Juzfadli di reman berhari-hari sedangkan Najib satu hari? - Peguam] Demo loni tak serupo dulu..

Khamis, 21 Mac 2019
KiniTV
Peguam M.Visvanathan mempersoalkan mengapa anak guamnya Jufazli Shi Ahmad di reman selama tujuh hari berhubung dengan tuduhan menghina perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad manakala bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak hanya mendapatkan reman satu hari untuk pertuduhan yang lebih berat. Ini selepas majistret meluluskan tambahan reman satu hari lagi bagi Jufazli di ibu pejabat daerah Dang Wangi, yang akan tamat tempoh esok. Pada 16 Mac, Jufazli pada awalnya ditahan oleh polis selepas laporan polis dibuat terhadapnya. Dalam sebuah video, Jufazli menuduh Mahathir melakukan pelbagai jenayah, termasuk rasuah, penyalahgunaan kuasa. Jufazli telah direman lima hari dan dibebaskan semalam sebelum ditahan kembali.
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, orang berdiri
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, teks
Demo loni tak serupo dulu. Kiikiki.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena