Thursday, 4 April 2019

[Video ARAU, JELEBU & KUALA KRAU berbahas sesama sendiri! AHLI PARLIMEN PH gelakkan aje] Era UmnoBN, ini baru betul TH KERJAKAN pencarum2 TH untuk selamatkan Cina-Jho Low! PRK Parlimen Sandakan pada 11 Mei.

Jumaat, 5 April 2019
Imej mungkin mengandungi: 3 orang, orang senyum, teks
Suara Rakyat
#UmnoTipu .. Parti ana puas hati Tabung Haji zaman lembaga Azeez selamatkan Jho Low sehingga merugikan Tabung Haji RM144 juta.
Ini baru betul mengerjakan tabung haji guna duit pencarum2 TH untuk selamatkan cina-Jho Low.

PRK Parlimen Sandakan pada 11 Mei

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) hari ini mengumumkan Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Sandakan akan diadakan pada 11 Mei ini.
Bercakap pada sidang media di Putrajaya selepas mesyuarat khas bagi membincangkan tarikh-tarikh penting PRK Sandakan, pengerusinya, Azhar Azizan Harun turut mengumumkan hari penamaan calon ditetapkan pada 27 April.
Kerusi Parlimen Sandakan kosong berikutan kematian penyandangnya Wong Tien Fatt @ Wong Nyuk Foh, yang juga Menteri Kesihatan dan Kesejahteraan Rakyat Sabah, pada 28 Mac lalu di Hospital Queen Elizabeth Kota Kinabalu.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena