Thursday 18 April 2019

[Video Wawancara Khusus Joko Widodo (JOKOWI) Setelah Menang Quick Count] Gegerrrr! PRABOWO USIR SANDI KARENA TOLAK DEKLARASI MENANG 62%? PAS PLEASE HELP..Tetiba isytihar sokong Probowo kononnya ikut si Somad! Pemuda Pas jugak sokong Probowo ikut Ulama Selebriti si Somad.

Khamis, 18 April 2019

GEGER.....PRABOWO USIR SANDI KARENA TOLAK DEKLARASI MENANG 62%

Imej mungkin mengandungi: 4 orang, orang duduk dan teks
Hari ini hari pemilhan Presiden Indonesia, pertembungan antara Jokowi dan pasangan nya Kiyai Maroof Amin dan Probowo Sandi.. Walaupun mengikut hasil kajian di Indonesia, keputusan akan menyebelahi Jokowi..aku takda lah begitu yakin..
Tiba tiba anak haji Hadi pun dok sibuk pasal Pemilihan Presiden Indonesia, Tiba tiba isytihar sokong Probowo..kononnya ikut si Somad.. mcm tu pun ada IQ ketua pemuda PAS, sokong ikut Ulama Selebriti si Somad.. apa kena mengena dengan dia, Haji Hadi pun menyibuk kat sana, jadi wakil Habib Rizieq lah kut..Ulama Jahat Indonesia..
Ancaman Jokowi adalah berita tidak benar.. Berita palsu dan sentimen Perkauman Agama dan Kaum.. Jokowi sampai dituduh anti Islam, larang laungan Azan biarpun berpsangan dengan Tokoh Ulama Indonesia yg di dokong NU..
semalam saja berita dan cerita palsu disebarkan.. atara yang menyokong bekas regim horup Suharto si Probowo dan Sandi ini adlaah Ulama Ulama jahat seperti habib Rizieq.. dan Ulama Selebriti seperti si Somad, Aagym dan ramai Ulama Pesantren..
Apa pun keputusan hari ini, takda apa keuntungan yang dapat pada orang Islam.. Probowo pun bukan nak bawa Islam, dia datang dari Regim Suharto.. Zaman Suharto Islam ditekan lebih teruk.. bila demokrasi dibuka Jokowi..Jokowi pula difitnah..Probowo cuma perkuda kan orang Agama, Ulama selebriti mcm UMNO perkudakan PAS.. itu jer.. 
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Tak tercapai dek akal walaunbodo nak terfikir teori ni kan..

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena