Friday 19 April 2019

DISAPU dari Tabung Haji RM17.8 billion, DISELEWENGKAN di Felda RM7.8b, DIJARAH dari MAS RM30b, tak masuk klepek duit dari 1MDB..Tu pun walaun masih nak BESEKONGKOL dengan Umno BN jugak? Sudahnya Najib kantoi menipu lagi! [Video News- Aduan Amerika Bagi 1MDB]

Sabtu, 20 April 2019

Imej mungkin mengandungi: 3 orang, teks
Imej mungkin mengandungi: 11 orang, orang senyum, teks
Tiada penerangan foto disediakan.
Bongok n bingai Najib ni.. Projek Bandar Malaysia was cancelled in 2017 by BN sendiri so tak boleh kata Kerajaan Pakatan u turn. In fact pakatan is reviving it with better deal than masa Najib. Najib wanted to sell it to Wanda group from China dari 2017. Pendek kata Najib nak gadaikan tanah bandar Malaysia ke Wanda group.

Dulu zaman Najib BN, China pegang more than 50% now zaman Tun M PH cuma 24%
 je.

Projek ni dulu asalnya IWH CREC punya. With CREC from china pegang more than 50%. Kemudian Najib cancel bulan May 2017 untuk jual 100% ke Wanda Group dari China. Nasib baik PH jadi kerajaan. Sempat selamatkan.
Najib cuba nak kelirukan fakta. Jom kita lawan fakta!

https://www.thestar.com.my/business/business-news/2017/05/03/iwh-crec-takes-termination-of-bandar-malaysia-agreement-very-seriously/

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena