Friday 26 April 2019

'Kebahagiaan' PM ke 7 & PM ke 6, bukan biasher biasher! Najib keliru atau Najib dikelirukan? Bezanya PM skrg pergi luar negara ingin membantu ekonomi negara, PM dulu (Bossmu) pergi luar negara nak bantu ekonomi Amerika [Video PRK Sandakan guna logo DAP & Suruhanjaya air nafi laporan tarif air naik RM10 hingga RM15]

Sabtu, 27 April 2019
Sinar TV
1.Unit khas belum bubar, 60% polis ditukarkan 2.PRK Sandakan guna logo DAP 3.Tak bayar cukai RM350,000, Diana disenarai hitam LHDN 4.Penyokong TRW desak Bibi berundur #SinarPM #SinarTV #SinarHarian
Image may contain: 2 people, people standing, flower and outdoor
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing
Imej mungkin mengandungi: 4 orang, orang senyum, teks
Rutin seorang bekas PM
Bukan biasher biasher..
Imej mungkin mengandungi: teks
Bezanya PM skrg pergi luar negara ingin membantu ekonomi negara. PM dulu (Bossmu) pergi luar negara nak bantu ekonomi Amerika.
Otai BERSIH
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Najib dikelirukan?
Alasan peguam Najib utk nak mohon batal adalah Najib tidak boleh dibicarakan atas pertuduhan terlibat dalam pengubahan wang haram dan pada masa yang sama menghadapi pertuduhan pecah amanah atau menyalahgunakan kedudukannya.
NAK PUTAR BELITKAH?.. Helah apa lagi peguam Najib?

Bukankah sebelum ini peguam utama yang mewakili Najib sudah bersetuju permohonan pendakwaan supaya tiga tuduhan pengubahan wang haram dibicarakan bersama kes pecah amanah dan menyalahguna kedudukan kerana membabitkan transaksi sama.

KENAPA TIBA-TIBA SEKARANG perbicaraan yg dah berlangsung selama 9 hari dgn 21 saksi telah dipanggil diberi keterangan di mahkamah, KATA TAK BOLEH DIBICARA BERSAMA?
Tiada penerangan foto disediakan.

2 comments:

Lone ranger pomen said...

Dia tu tetap paria la. Bin cuma pada IC. Nama besar pun pasal jadi macai najib.

iburahmadijawatimur said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena